Bulthuis bestaat 160 jaar en dat willen wij graag met jullie vieren op het Transport Event. Maar dat is niet de enige reden om te komen … 

6 redenen om erbij te zijn!

Kennis bijtanken

Met een bezoek aan het Bulthuis Transport Event 2020 bent u weer helemaal up-to-date van alle ontwikkelingen in de branche! Daarnaast kunt u in een informele setting kennismaken met de exposanten en direct al uw vragen stellen.

Bekende merken bijeen

Alle bekende namen uit de truck-, trailer- en buswereld waarvan sommigen niet meer op Nederlandse beurzen staan zijn op het Event aanwezig! Bijvoorbeeld Alcoa® Wheels , BPW, Diesel Technic, Dometic, Eurol, febi, Hella, Jost, Knorr-Bremse Truckservices, SAF, Varta, Wabco, Trux en nog vele andere die u kunt ontmoeten!

Hands-on Workshops

Op veler verzoek zullen er workshops op de beursvloer worden gehouden; veelal op technisch vlak maar bijvoorbeeld ook gericht op inkoop.
Nieuw: Na deelname van de gratis workshops ontvangt u certificaat van bewijs van deelname.

Meet, Greet & Eat

Altijd al benieuwd geweest wie u aan de lijn heeft? Maak op het Event kennis met Bulthuis medewerkers en exposanten. De perfecte kans om al uw vragen te stellen onder het genot van een drankje en een hapje.

Live demonstraties

Op de beursvloer geven exposanten diverse live technische en informatieve demonstraties aan trucks en trailers. 

Tours met Pitchstops

Wilt u in korte tijd inzicht krijgen van relevante leveranciers? Sluit u dan aan bij een Tour met Pitch stops Tijdens deze begeleide tour presenteren leveranciers zichzelf aan u, inclusief interessante producten en diensten.