AA–Equipment is in 1999 opgericht als dé specialist in levering en ondersteuning van diverse merken diagnosesystemen voor auto’s, trucks en speciale voertuigen. Dit maakt het mogelijk om, afhankelijk van de diagnosebehoefte van de werkplaats, advies op maatwerk te geven. Onze klanten bestaan dan ook niet alleen uit universele werkplaatsen en dealer bedrijven. AA–Equipment is hét adres voor schade herstelbedrijven, truck reparatie bedrijven, grondverzet – en transportbedrijven met eigen werkplaats,  landbouwmechanisatiebedrijven, overheid en automotive technische scholen.

AA–Equipment is de expert op het gebied van hightech diagnosesystemen

Jaltest, multi-brand diagnosesysteem

AA–Equipment /Launch Tech Benelux is hoofdleverancier van Jaltest Nederland in de truckbranche.

Jaltest is het ultieme multi-brand diagnosesysteem en biedt stap-voor-stap diagnoses met programmeerfuncties van diverse  systemen en ODR voor een groot aantal voertuigen. Jaltest diagnostics is merk en systeem onafhankelijk en beschikt over hoogwaardige diagnosesoftware en heeft een brede dekking over de verschillende elektronische systemen in voertuigen zoals bedrijfswagens, trucks, speciale voertuigen en meer.

Pico Technology

Diagnose stellen is niet alleen foutcode(s) uitlezen en wissen met een diagnosesysteem. Bij een complexe storing is het gebruik van een oscilloscoop een must. De Pico oscilloscopen en Pico accessoires van AA-Equipment maakt de diagnose nog krachtiger.

Kwaliteit van het stellen van diagnose maakt de monteur. Om een monteur hiermee te helpen, is kennis van meten en het begrijpen en beoordelen van een signaal of signalen een vereiste. Wij bieden Pico trainingen aan waarbij wij de monteur op weg helpen om het maximale te halen uit zijn Pico oscilloscoop diagnose.

VDO Partner voor Tachografen en Telematica

AA-Equipment is VDO partner voor Tachografen en Telematica voor geheel Nederland. Zo leveren wij digitale tachograaf oplossingen die verder gaan dan voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Wij helpen u de uitdagingen van de markt aan te gaan, nu en in de toekomst.

Bezoek voor meer informatie: www.aa-equipment.nl.