Chicago Pneumatic

People. Passion. Performance. Chicago Pneumatic is een van de bekendste en sterkste merken ter wereld met 150 jaar ervaring. Er worden ieder jaar circa 1,7 miljoen artikelen verkocht: persluchtgereedschappen voor de industrie, hydraulische en pneumatische schroefmachines met hoge koppels voor de energiesector, accumachines … en zeer uiteenlopende accessoires voor persluchtinstallaties en gereedschappen.

De klanten komen uit allerlei branches: de autobranche, de petrochemie, de windenergie, de stroomproductie, de bouw, de mijnbouw, de machinebouw enzovoort.

De tools van Chicago Pneumatic zijn geschikt voor hoge vermogens en zeer zware toepassingen – en dat met een optimale ergonomie. Het merk heeft een passende oplossing voor iedere industriële behoefte. En dat blijft ook in de toekomst zo. Het bedrijf houdt zich namelijk op een innovatieve wijze bezig met productontwikkeling, via techniekcentra in Frankrijk, de VS, China en Japan. Zo blijven gebruikers en winkels die gereedschap van Chicago Pneumatic gebruiken altijd bij de tijd, en kunnen ze profiteren van de productiefste én de veiligste gereedschappen.

Chicago Pneumatic werkt wereldwijd samen met meer dan 9000 winkels. Het bedrijf is al ruim 30 jaar onderdeel van het Zweedse concern Atlas Copco, een marktleider op het gebied van (onder meer) persluchtgereedschappen. Klanten zien die knowhow en deskundigheid terug in de productontwikkeling en in het aanbod aan accessoires, en ook de gebruiker ziet dit terug in de productiviteit van de persluchtgereedschappen. Meer info vindt u op: www.cp.com.

ACTIE: Win een gereedschapset!

Bezoek onze stand en doe mee aan de Pit Stop Challenge en WIN EEN GRATIS GEREEDSCHAP SET!