Eurol

Eurol produceert al meer dan 40 jaar een totaalpakket aan smeermiddelen en technische vloeistoffen voor uiteenlopende segmenten waaronder de truck- en transportmarkt. Het gebruik van onze producten in de Dakar rally, is het ultieme bewijs voor onze kwaliteit. De ‘Quality is in our nature’ belofte staat bij de Eurol medewerkers altijd centraal: met passie zetten we ons in om uw voertuigen en machines de perfecte smering te geven onder verschillende omstandigheden. www.eurol.com

Dakar Rally als ultieme praktijktest

Hoge druk, snelle temperatuurwisselingen en zware schokbelasting in combinatie met stof, zand en water….. Het zijn deze extreme omstandigheden die het uiterste vergen van smeermiddelen. Juist daarom is de Dakar Rally voor smeermiddelenproducent Eurol de ultieme testlocatie.

Tijdens het Event tonen we u via diverse Dakar praktijkvoorbeelden welke impact de juiste smering heeft op truck- en trailersmeerpunten en hoe Eurol smeermiddelen bijdragen aan lagere onderhoudskosten, brandstofbesparing en een betere bedrijfszekerheid.

Kijk ook op eurolspecialty.com