Chicago Pneumatic

People. Passion. Performance. Chicago Pneumatic is een van de bekendste en sterkste merken ter wereld met 150 jaar ervaring. Er worden ieder jaar circa 1,7 miljoen artikelen verkocht: persluchtgereedschappen voor de industrie, hydraulische en pneumatische schroefmachines met hoge koppels voor de energiesector, accumachines … en zeer uiteenlopende accessoires voor persluchtinstallaties en gereedschappen.
De klanten komen uit allerlei branches: de autobranche, de petrochemie, de windenergie, de stroomproductie, de bouw, de mijnbouw, de machinebouw enzovoort.

De tools van Chicago Pneumatic zijn geschikt voor hoge vermogens en zeer zware toepassingen – en dat met een optimale ergonomie. Het merk heeft een passende oplossing voor iedere industriële behoefte. En dat blijft ook in de toekomst zo. Het bedrijf houdt zich namelijk op een innovatieve wijze bezig met productontwikkeling, via techniekcentra in Frankrijk, de VS, China en Japan. Zo blijven gebruikers en winkels die gereedschap van Chicago Pneumatic gebruiken altijd bij de tijd, en kunnen ze profiteren van de productiefste én de veiligste gereedschappen.

Chicago Pneumatic werkt wereldwijd samen met meer dan 9000 winkels. Het bedrijf is al ruim 30 jaar onderdeel van het Zweedse concern Atlas Copco, een marktleider op het gebied van (onder meer) persluchtgereedschappen. Klanten zien die knowhow en deskundigheid terug in de productontwikkeling en in het aanbod aan accessoires, en ook de gebruiker ziet dit terug in de productiviteit van de persluchtgereedschappen.

Het bedrijf heeft een uitstekend netwerk en dat resulteert ook in een voortreffelijke levercapaciteit; het centrale Europese distributiecentrum in België heeft 98% van de producten en oplossingen op voorraad en kan deze onmiddellijk leveren. Voor winkeliers betekent dit lagere voorraadkosten. Ook hoeven ze in hun eigen vestiging geen onnodig kapitaal te reserveren voor voorraden, en kunnen ze snel reageren op de wensen van klanten.
Er kan elektronisch worden besteld via E-Connect, en dat biedt winkeliers een groot aantal voordelen. Zo zijn de leveringen via dit platform bijvoorbeeld gratis.
Daarnaast stelt Chicago Pneumatic alle informatie over zijn producten – zoals vermogenswaarden, afmetingen en catalogi – ook digitaal ter beschikking aan zijn klanten, via de gangbare online-tools.

Chicago Pneumatic ondersteunt winkeliers bij de verkoop met een groot aantal acties en aanbiedingen. Zo heeft het mobiele experts in dienst, die winkels intensief ondersteunen via demonstraties voor klanten en via trainingen. Deze kunnen in de winkel, via de verkopers in buitendienst of rechtstreeks worden aangeboden, afhankelijk van wat de klant wenst. Hiervoor heeft het bedrijf een eigen Demo Van, die bij de winkels op locatie kan worden ingezet.

www.cp.com

Wilt u ook op de beurs staan?

Er zijn een aantal pakketten of u kunt een pakket op maat samenstellen.
Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

informatie aanvragen

Alle exposanten

Hieronder ziet u een overzicht van alle exposanten. Zo krijgt u een goede indruk van de diversiteit van het Event!