Dometic

Waar we ook kijken, op tal van plaatsen komen we bedrijfsvoertuigen – vrachtwagens, zwaar materieel en bestelwagens met of zonder aanhanger – tegen voor het brengen en halen van goederen of voor onderhoudswerkzaamheden.

De chauffeur die met een dergelijk voertuig onderweg is, brengt doorgaans vele uren achter het stuur door. Zowel rijdend als op locatie. Dometic heeft diverse producten die deze werkomgeving niet alleen aangenamer maken, maar ook veiliger. Al deze producten zijn ontwikkeld voor en door ondernemers, waardoor ze voldoen aan de vraag van de gebruiker.

Bij alle voertuigen speelt veiligheid een belangrijke rol. Veiligheid voor de chauffeur maar ook voor de medeweggebruikers. Niet zelden opereren bedrijfsvoertuigen onder bijzondere omstandigheden of op niet alledaagse locaties. Voorbeelden zijn het laden en lossen van pakketten (afwisselend stoppen en rijden met lage snelheden) en het rijden in een binnenstad met haar beperkte ruimte voor alle weggebruikers. Dometic levert tal van oplossingen die de veiligheid van en rond het voertuig vergroten.

Camerasystemen

Op locatie aan het werk biedt een Birdview 360º-camera een duidelijk zicht op de directe omgeving van het voertuig, rondom. Dat dit de veiligheid enorm ten goede komt behoeft geen verdere uitleg. Minder bekend is de toepassing van camera- en monitorsystemen voor landbouw- en grondverzetvoertuigen. Toch moeten ook deze chauffeurs tijdens het oogsten, zaaien, dorsen en het grond verzetten alles goed kunnen overzien. Een camera-en monitorsysteem biedt dan uitkomst. Een camerasysteem met aansluitmogelijkheden tot wel vier camera‘s behoort tot de mogelijkheden. De meeste systemen zijn waterdicht en geschikt voor de meest extreme omstandigheden. Het zijn complete systemen, inclusief de benodigde kabels en stekkers.

Airco

Wie overtuigd is van de voordelen van een standairco voor zijn chauffeurs, maar de investering te hoog vindt moet beslist snel verder lezen om te ontdekken waarom juist nu investeren loont. Ook dit jaar wordt er subsidie gegeven op standairco‘s die cabines van vrachtwagens en ander zwaar materieel koelen wanneer de motor uitgeschakeld is. Dometic CoolAir standairco‘s profiteren van deze investeringsbijdrage omdat ze een substantiële bijdrage leveren aan de verlaging van het energieverbruik (brandstofverbruik).

Kijk op www.dometic.com voor meer informatie.

Bekijk de Dakar Truck van Gerard de Rooy op het event!

We hebben de echte Dakar Truck van Gerard de Rooy voor u geregeld. Kom naar onze stand om dit prachtig staaltje techniek te bewonderen.

Wilt u ook op de beurs staan?

Er zijn een aantal pakketten of u kunt een pakket op maat samenstellen.
Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

informatie aanvragen

Alle exposanten

Hieronder ziet u een overzicht van alle exposanten. Zo krijgt u een goede indruk van de diversiteit van het Event!