Hella

Het innovatieve familiebedrijf

HELLA is een wereldwijd vertegenwoordigd, beursgenoteerd familiebedrijf met een meer dan 100 jaar oude geschiedenis. Wij ontwikkelen en produceren componenten en systemen op het gebied van lichttechnologie en elektronica voor de automobielindustrie. Daarnaast zijn wij één van de grootste leveranciers van auto-onderdelen en accessoires voor de Aftermarket in Europa.

Met een omzet van ca. 6,6 miljard euro staat HELLA in de top 40 van wereldwijde toeleveranciers van de auto-industrie en behoort het tot de 100 grootste Duitse industriële ondernemingen. Wereldwijd heeft HELLA ca. 38.000 medewerkers, waarvan er bijna 7.000 werkzaam zijn in het segment onderzoek en ontwikkeling. Dit alles zijn goede voorwaarden om ook in de toekomst positieve cijfers te kunnen realiseren.

www.hellawebcatalogus.com

Hella Workshops

» Vrijdag 25 mei

15:30 – 16:15, Kalvermelk 2A

17:30 – 18:15, Kalvermelk 2A

Keep it cool
“Kwaliteit van een product is niet altijd vanzelfsprekend. Gebruikte technieken zijn niet altijd van buiten zichtbaar. Waarin onderscheidt een origineel product zich dan ten opzichte van andere producten? HELLA geeft u een blik tot in het product om u de verschillen zelf te laten ervaren.”

Wilt u deze workshops bijwonen?

Vraag uw entreekaart aan

Wilt u ook op de beurs staan?

Er zijn een aantal pakketten of u kunt een pakket op maat samenstellen.
Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

informatie aanvragen

Alle exposanten

Hieronder ziet u een overzicht van alle exposanten. Zo krijgt u een goede indruk van de diversiteit van het Event!