Imbema Logistic Solutions

Imbema Logistic Solutions is onderdeel van de Imbema groep en levert “alles wat boven de wielen van truck en trailer zit”. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de meest gespecialiseerde toeleverancier voor de carrosserie- en trailerbouw in de Benelux. Maar onze specialisten kijken verder dan de vraagstukken van vandaag en morgen:

Wat is de impact van truck platooning, de technologie die het automatisch kolonne rijden mogelijk maakt? Hoe zorgt Internet-of-Things voor een geautomatiseerde toeleveringsketen? Op welke manier levert Big Data u inzichten waarmee u uw marktpositie kunt verstevigen?

Technologie brengt de ontwikkelingen in de transport en logistieke sector in een hogere versnelling. Innovatie is essentieel voor iedereen die zijn toegevoegde waarde wil vergroten. In 2017 heeft Imbema een nieuwe afdeling (IAA) opgericht die zich uitsluitend bezig houdt met het koppelen van excellente techniek aan intelligente digitale oplossingen. Een greep uit ons aanbod:

Sneak preview 10-tons sjorogen

Sneak preview dakventilator
Extra ventilerende werking door nieuwe (gepatenteerde) technologie. Voor het ventileren van de laadruimte om te voorkomen dat er vluchtige stoffen in de ruimte blijven hangen en verwijderen van vocht

Rongstraat
Niet meer zelf alle kokers aan elkaar lassen deze toepassing is gecertificeerd volgens DIN EN 12640 door de aanwezige ogen ook mogelijkheid de spanband in te haken

Sterke luchtketel van kunststof

  • Bespaart 30% gewicht van de tank
  • Bespaart > 50% gewicht van de montage steun/band
  • Levensduur, geen roest hierdoor geen onnodige stilstand voor reparatie
  • Tijdsbesparing in de productie, snelle montage door simpel uit te voeren steunen
  • Snelkoppeling voor de lucht aansluitingen
  • Vormgeving past tussen de dwarsliggers hierdoor minder montage ruimte benodig
  • Ontwateringsnippel aanwezig
  • Uniek in de markt, compleet ander ontwerp als de voorgangers met dergelijke tanks
  • Getest in de praktijk voor oa voor LNG

Brandblusser box (rond)

Efficiënter dan conventionele brandblusserboxen. De vorm maakt dat deze box onder alle hoeken te monteren is, op nog resterende plekken ergens in de vrachtwagen.

Ergobar
Ergonomische oplossing voor het snel en eenvoudig vastzetten van lading in de laadbak. In 2017 genomineerd in de categorie Innovatie door Solutrans.

Kwaliteit en service staan bij ons voorop.  

Zo voeren wij uitsluitend A-merken, waar nodig aangevuld met streng geselecteerde producten onder eigen label. We leveren een breed programma kwalitatieve opbouw componenten uit voorraad. Imbema beschikt over een eigen service center waar de producten worden ontwikkeld, geassembleerd, gerepareerd en getest. Hierbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technieken zoals 3D printing.

Wij zijn een onderneming van de Imbema Groep.

Wilt u ook op de beurs staan?

Er zijn een aantal pakketten of u kunt een pakket op maat samenstellen.
Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

informatie aanvragen

Alle exposanten

Hieronder ziet u een overzicht van alle exposanten. Zo krijgt u een goede indruk van de diversiteit van het Event!