Innovam Truckwise

Onder de naam Innovam Truckwise helpt Innovam de truckbedrijven met hun personele én bedrijfsmatige vraagstukken. Een team van professionals staat klaar voor iedereen in de truckbranche die het beste uit zichzelf en het bedrijf wil halen.

Natuurlijk verzorgt Innovam Truckwise de APK-trainingen, om keurmeester te worden of bevoegdheid te verlengen. Technici zonder 1e-monteurs diploma, helpen we via E.V.C.-begeleiding mogelijk aan hun APK-bevoegdheid. Storingsmonteurs werken veiliger na onze training Incident Management. Voor alle andere trainingsbehoeftes zoals bijvoorbeeld elektronica en hybride bieden we maatwerkoplossingen.

We helpen scholen en leerbedrijven bij het opleiden en begeleiden van leerlingen met onder andere praktijktrainingen (RPT). Daarmee zijn leerlingen beter inzetbaar in het leerbedrijf en bereiden we ze goed voor op hun examen en hun toekomst in de branche.

We helpen ook bij niet-technische vraagstukken, zoals met ‘Bedrijf op orde’. Daarmee zorgen we voor meer organisatorische efficiëntie. Voor (aankomend) leidinggevenden bieden we de stevige leergang ‘Operationeel Management’. De veiligheid in het bedrijf brengen we in kaart met onze RI&E.

Kom naar onze stand en maak kennis met Innovam Truckwise!

Workshops

» Vrijdag 25 mei – 19:45 – 20:30, Kalvermelk 2B

» Zaterdag 26 mei – 14:45 – 15:30, Kalvermelk 2B

Leren, leiderschap en samenwerking
Anne Verbokkem geeft een Seminar over leren, leiderschap en samenwerking. Anne Verbokkem werkt als coach en opleidingskundige bij Innovam actief voor het label WePowerPeople. Zij heeft jaren ervaring als (loopbaan)coach en trainer binnen verschillende organisaties, zowel profit als non-profit. Zij werkt met mensen binnen organisaties in verandering en begeleidt medewerkers en leidinggevenden in het volgen van hun ambitie en gave. Als opleidingskundige ontwerpt ze ontwikkel- en verandertrajecten binnen organisaties. Anne: “Ik heb de sterke overtuiging dat we het potentieel van leren binnen organisaties en teams onvoldoende benutten om te komen tot succesvolle organisaties. Het versterken van dit potentieel en organisaties helpen dit “lerende veld” te benutten is mijn persoonlijke missie.”

Wilt u deze workshop bijwonen?

VRAAG UW ENTREEKAART AAN

Wilt u ook op de beurs staan?

Er zijn een aantal pakketten of u kunt een pakket op maat samenstellen.
Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

informatie aanvragen

Alle exposanten

Hieronder ziet u een overzicht van alle exposanten. Zo krijgt u een goede indruk van de diversiteit van het Event!