KS TOOLS

KS TOOLS Werkzeuge – Maschinen GmbH heeft zich sinds de oprichting im 1992 tot een van de internationaal leidende leveranciers van gereedschappen en werkplaatsuitrusting ontwikkeld.

De voortdurende inspanningen om innovaties te realiseren staan centraal in het streven van onze beide eigenaren Peter Kühne en Orhan Altin. De meer dan 350 medewerkers in 9 vestigingen wereldwijd dragen eveneens deze motivatie en leiden de onderneming samen naar voortdurend succes en voortdurende groei.

Het merk KS TOOLS staat van oudsher voor hoge kwaliteit, een aantrekkelijke prijs-/kwaliteitsverhouding, oplossingsgerichtheid en flexibiliteit.

Onze passie zijn intelligente en duurzame producten voor gebruikers in tal van branches, zowel op het terrein van standaard gereedschappen als van speciale gereedschappen.

Wij stellen ons niet tevreden met uitsluitend de verkoop van goed gereedschap. We willen met onze moderne productiemethodes, de interne kwaliteitscontrole en ons competent aftersalesteam richtinggevend op de markt zijn. Dat onderstrepen we bovendien met de certificering van het managementsysteem conform DIN ISO 9001.

Al onze inspanningen hebben ons tot op heden tot een van de grootste internationaal opererende gereedschappenfabrikanten gemaakt, met klanten in meer dan 135 landen wereldwijd. En we hebben het eindpunt nog lang niet bereikt.

Kijk voor meer informatie op www.kstools.com

Wilt u ook op de beurs staan?

Er zijn een aantal pakketten of u kunt een pakket op maat samenstellen.
Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

informatie aanvragen

Alle exposanten

Hieronder ziet u een overzicht van alle exposanten. Zo krijgt u een goede indruk van de diversiteit van het Event!