Philips

Philips – Veiligheid die je kunt zien!

Onze geavanceerde lichtmoduletechnologie is al meer dan 100 jaar toonaangevend op het gebied van auto/truck-verlichting. We zijn een vooraanstaande leverancier van lampen en verlichtingsproducten voor de auto-industrie en de aftermarket. Naast technische innovatie hechten we belang aan veiligheid en rijcomfort. Veel consumenten, garages en grote autofabrikanten kiezen voor onze verlichtingsproducten. Wij zien het als onze missie om innovatieve producten te introduceren die voortdurend de veiligheid op de weg verbeteren en de productiviteit in de werkplaats vergroten. Onze producten zijn ontworpen om efficiënt en duurzaam te werken en voortdurend klanttevredenheid te bieden.

Tijdens het Bulthuis transport event zal Philips aanwezig zijn om u de belangen van goede verlichting te laten zien. De verschillende type lampen worden getoond, zoals Masterduty en Masterlife. De voordelen en besparing bij gebruik van Masterlife lampen, ook geïnteresseerd in besparing? Laat u dan uitgebreid voorlichten op onze stand of schrijf u in voor de Philips seminar.

Ontdek ook het totale assortiment LED-inspectielampen op onze stand. De professionele LED-inspectielampen zijn ontworpen om zelfs de kleinste details met maximale precisie te verlichten. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw werk. Zelfs in extreme situaties waarin uw vaardigheden op de proef worden gesteld, kunt u er zeker van zijn dat u over de juiste tools beschikt om de klus te klaren. Veel garages en werkplaatsen waarderen onze nieuwe reeks LED-inspectielampen vanwege hun uitstekende lichtopbrengst en robuustheid. Hoogwaardige verlichting maakt echt een verschil. Dat is veiligheid die je kunt zien!

Philips Vrachtwagenverlichting

 

Workshops

» Vrijdag 25 mei

19:00 – 19:45, Kalvermelk 2C

» Zaterdag 26 mei

13:30 – 14:15, Kalvermelk 2A

Waarom is Philips de meest gebruikte lamp?

Tijdens de seminar van Philips kunt u ontdekken wat het verschil is in kwaliteit tussen de vele merken halogeen lampen. Waarom is Philips de meest gebruikte lamp?

Er zitten wel degelijk grote verschillen in de type lampen die verkrijgbaar zijn in de markt, helderheid en levensduur zijn een belangrijke factor hierin.

Daarnaast is een perfect lichtbeeld op de weg van uitermate belang, het is immers de veiligheid van uw medewerkers, van uzelf en mede weggebruikers.

Het veelvuldig vervangen van lampen is niet altijd nodig, er is een oplossing! Een halogeen lamp die ruim 2x zo lang meegaat bijvoorbeeld, hoeft niet 2x zo duur te zijn.

Een handige besparingstool geeft u inzicht in de mogelijkheden. Bent u ook geïnteresseerd in besparing op onkosten van uw wagenpark?

Schrijf u nu in voor de seminar van Philips om erachter te komen hoe eenvoudig dit kan.

Vraag uw entreekaart aan

Wilt u ook op de beurs staan?

Er zijn een aantal pakketten of u kunt een pakket op maat samenstellen.
Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

informatie aanvragen

Alle exposanten

Hieronder ziet u een overzicht van alle exposanten. Zo krijgt u een goede indruk van de diversiteit van het Event!