Q Plus

Q Plus B.V. is opgericht in 1988 en uitgegroeid tot een organisatie met 26 medewerkers. Vanuit ons kantoor met een groot logistiek centrum bedienen we onze klanten. Q Plus heeft een omzet van bijna 9 miljoen euro per jaar. Onze hoge leverbetrouwbaarheid weten we te realiseren dankzij een voorraad van ruim 2 miljoen euro.

Ooit begonnen als importeur van Stäubli snelkoppelingen en intussen is Q Plus verantwoordelijk voor de distributie van tientallen merken pneumatiek-, persluchtproducten en draaidoorvoeren. Te denken aan Prevost, Sicomat, Itap, Pemaks, YPC, Turian. 
Onze strategie:

  • We doen geen concessies aan kwaliteit
  • We kopen alleen bij de echte specialisten
  • We bieden een concurrerende product door lage overhead kosten

Q Plus B.V. is al ruim 25 jaar actief als pneumatiek importeur. Een branche waar we naast onze producten, veel extra toegevoegde waarde bieden, is de automotive sector. Producten die wij leveren vindt u terug in de werkplaats, zoals persluchtleidingsystemen, haspels, koppelingen en fitwerk. We zijn ook specialist in pneumatiek special voor de truck- en trailertoepassingen. U treft onze cilinders bijvoorbeeld aan op de trailers van Veldhuizen Wagenbouw en op de tankwagens van D-Tec.

www.qplus.nl

Wilt u ook op de beurs staan?

Er zijn een aantal pakketten of u kunt een pakket op maat samenstellen.
Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

informatie aanvragen

Alle exposanten

Hieronder ziet u een overzicht van alle exposanten. Zo krijgt u een goede indruk van de diversiteit van het Event!