TVM verzekeringen

Samen werken aan de toekomst. Dat is waar we als Coöperatie TVM voor staan, samen met onze leden, samen met u. Het collectieve belang voorop zetten en samen sterker zijn. Dat gold al bij de oprichting van TVM in 1962. Betrokken transportondernemers besloten toen tot de oprichting van een eigen onderlinge verzekeraar. Dat was in die tijd hard nodig, omdat de andere verzekeringsmaatschappijen de transportsector links lieten liggen. Deze leden legden ieder een deel van het waarborgkapitaal in, om op die manier samen de risico’s te kunnen dragen.

Hier ontleent TVM haar bestaansrecht aan. En daar zijn we trots op. Ons coöperatieve fundament is moderner dan ooit in deze tijd. Voorop staat het belang van onze verzekerden, onze leden. En dat geldt vandaag de dag nog steeds.

TVM verzekeringen richt zich op logistiek en transport. Als innovatieve partner ontzorgen we onze klanten op hun weg naar continuïteit en veiligheid in Europa. Dat doen we met in totaal 435 medewerkers binnen de TVM groep. Onze thuismarkt is Nederland en we zijn ook actief in België, Luxemburg en Duitsland.

Samen werken aan de toekomst, dat doen we heel graag samen met onze leden.

Kijk ook op www.tvm.nl

Wilt u ook op de beurs staan?

Er zijn een aantal pakketten of u kunt een pakket op maat samenstellen.
Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

informatie aanvragen

Alle exposanten

Hieronder ziet u een overzicht van alle exposanten. Zo krijgt u een goede indruk van de diversiteit van het Event!