Valeo

Valeo Transmissiesystemen

Valeo is een wereldwijde automotive leverancier en partner van (vracht)autofabrikanten. Als technologiebedrijf ontwikkelen wij innovatieve oplossingen voor slimme mobiliteit met een speciale focus op intuïtief rijden en reductie van CO2 emissie. De groep voorziet en distribueert ook vervangingsdelen voor autofabrikanten en onafhankelijke after market distributeurs.

Valeo Verlichtingssystemen

Valeo levert een universeel assortiment voor heavy-duty. Dankzij het brede assortiment producten is het mogelijk om verschillende toepassingen voor alle voertuigtypes te dekken. Met 24 R&D-centra en 31 productielocaties heeft Valeo op dit moment een marktaandeel van ongeveer 20% op de mondiale OE-markt en van meer dan 26% in Europa. Valeo, specialist in verlichting, heeft een ruim aanbod van producten en diensten van de vervangingsonderdelen tot het onderhoud.

Naast deze constante ontwikkeling op het gebied van veiligheid heeft Valeo ook producten ontwikkeld die minder energie verbruiken, om de CO2-uitstoot te verminderen. Valeo Service levert verschillende categoriën aan Valeo, Vignal en CIBIE verlichtingsdelen: Koplampen, achterlichten, werklampen, mistlampen en diverse accessoires.

Frictiesets

In de Europese after market “truck” ligt de focus, door ons eerste montage aandeel van ruim 50% vooral op koppelingsets.

Onze koppelingen voldoen aan de hoogste O.E. standard, inclusief lange duurtesten van  1 Miljoen kilometer.

  • Verhoogd comfort
  • Lange levensduur (toepassing door het allerbeste frictiemateriaal)
  • Perfect aangepast op de eisen van fleet owners en intensief gebruik
  • 2 jaar garantie zonder kilometerbeperking

Valeo Ruitenwissersystemen

Ook de ruitenwissers van Valeo/SWF  zijn gekend door kwaliteit en innovativiteit.

Niet voor niets zijn wij de nr.1 OE met een productie van meer dan 100M wisserbladen per jaar. De meer dan 90 jaar ervaring op ruitenwissers zijn onder andere terug te vinden op de Aquablade®.  Met deze innovatieve technologie maakt het mogelijk warm water over de gehele voorruit te verdelen. Deze innovatie is beloond met de PACE award in 2012.

Valeo Elektrische Accessoires: Raammechanismes

Valeo levert 40 onderdeelnummers voor trucks van de belangrijkste in Europa verkochte merken, zoals DAF, Iveco, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania en Volvo Trucks. Het assortiment elektrische systemen kent 4 verschillende technologieën: kabelsystemen; schaarsystemen; bowden-type en dubbel bowden-type en bestaat uit losse mechanismen, losse motoren en complete sets (mechanisme en motor).

Valeo Elektrische Systemen

Valeo levert een van de beste assortimenten startmotoren en alternatoren voor de aftermarket: meer dan 100.000 startmotoren en alternatoren per dag in productie. Een op de drie voertuigen is uitgerust met een OE-product van Valeo. Het totale assortiment van Valeo, bestaande uit nieuwe en ruil producten. Valeo levert aan alle grote automerken, fabrikanten van lichte bedrijfswagens en heavy-duty bedrijfswagens uit het lage en hoge segment.

Valeo Climate Control

Valeo, uw specialist op het gebied van airconditioning- en interieurluchtzuiveringssystemen, distribueert diverse producten zoals compressoren, condensers, kachelventilatoren , interieurfilters en overige toebehoren.

Valeo Remsystemen

Valeo levert remdelen voor heavy-duty voertuigen, die vanwege het gebruik van hoog kwalitatief materiaal en een streng validatieproces voldoen aan de internationale normen. De Europese ECE-R90-norm wordt zelfs overtroffen.

Het aanbod dat Valeo voor trucks heeft, heeft een indrukwekkende dekkingsgraad op het gebied van remblokken voor de grote truckfabrikanten. Valeo Service kan u rembloksets leveren voor diverse trucks en aanhangers in verschillende categoriën:

  • PremiumPACK™ rembloksets: Wanneer u alleen voor de beste kwaliteit gaat. Deze rembloksets zorgen voor de meest optimale remvertraging en zijn gefabriceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Deze sets zijn voorzien van alle nodige accessoires.
  • OptiPACK™ rembloksets: Wanneer zowel kwaliteit als prijs voor uw keuze doorslaggevend zijn. Deze sets zijn ook voorzien van de nodige accessoires.
  • SmartPACK™: Dezelfde kwaliteit als OptiPack™ rembloksets, maar dan zonder accessoires. Hierdoor kunnen wij u deze sets zo scherp mogelijk aanbieden.

Valeo Motorkoeling

De radiateuren en interkoelers van Valeo zijn van een superieure kwaliteit en ontworpen om aan alle OE-specificaties te voldoen, met een optimale pasvorm en een lange levensduur. Dit resulteert in uitstekende prestaties, een lager brandstofverbruik en een betrouwbare werking.

Wilt u ook op de beurs staan?

Er zijn een aantal pakketten of u kunt een pakket op maat samenstellen.
Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

informatie aanvragen

Alle exposanten

Hieronder ziet u een overzicht van alle exposanten. Zo krijgt u een goede indruk van de diversiteit van het Event!