febi

Nummer 1 in de onderdelenaftermarket, gisteren, vandaag en morgen

Wij zijn pionier in de onderdelenaftermarket. Wij hebben een lange traditie als groep-onafhankelijk familiebedrijf en van meet af aan was het onze missie om alternatieven aan te bieden – van dezelfde of van betere kwaliteit – voor originele onderdelen en dit in het belang van de klanten wereldwijd.

Ons gamma van meer dan 35.000 technische vervangonderdelen voor personen- en bedijfswagens wordt voortdurend uitgebreid want het is ons doel zo snel mogelijk nieuwe producten beschikbaar te stellen in de aftermarket.

Wij volgen nieuwe trends en ontwikkelingen op de voet zodat onze klanten steeds een stap voor zijn. Dit onderscheidt ons als nummer 1 in de onderdelenaftermarket – gisteren, vandaag en morgen.

 

De febi filosofie

Onze belofte : kwaliteit
Het merk febi staat voor producten die voldoen aan de hoogste vereisen inzake productiekwaliteit en montagebetrouwbaarheid. Geen compromissen inzake levering: wij bezorgen aan onze klanten de noodzakelijke onderdelen wanneer en waar dan ook, zodat zij tijdig de reparaties kunnen uitvoeren.

Oog voor trends
Met kwaliteit, snelheid en pioniersvaardigheden geeft febi de beslissende impulsen voor u in de wereldmarkt. Als een premiummerk streven wij ernaar tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten – elke dag.

Overtuigende klantenondersteuning
Meer dan 1900 hooggekwalificeerde medewerkers zorgen ervoor dat de wensen en de noden van onze klanten en onze partners steeds centraal staan. Wij zijn voortdurend in dialoog met handelaars en werkplaatsen, en we bieden oplossingen op maat.

 

Kwaliteit die voldoet aan de OE-vereisten, mede dankzij onze eigen productie

febi bilstein heeft alle belangrijke onderdelen voor de professionele reparatie van alle courante merken en modellen – zowel voor personenwagens, vrachtwagens, bussen, aanhangwagens en bestelwagens (LCV’s).

Hierbij vertrouwen we enkel op onderdelen waarvan de kwaliteit voldoet aan de OE-vereisten. Dit garanderen we niet alleen door ons uitgebreid kwaliteitsbeleid, maar ook door onze eigen productieknowhow.

Want we zijn niet enkel leverancier. Wij produceren onderdelen ‘made in Germany’ in onze eigen productieomgeving.

febi, kort samengevat

  • Meer dan 34000 verschillende onderdelen in OEM-kwaliteit
  • Geschikt voor personenwagens en bedrijfswagens
  • 20 internationale vestigingen
  • Vertegenwoordigd in meer dan 70 landen en beschikbaar in 150 landen
  • Meer dan 100 miljoen onderdelen voorradig
  • 100 % levering op elk moment en overal

 

Deel van de wereldwijde bilstein group

febi is een deel van de internationaal succesvolle bilstein group.

Het overkoepelend merk van Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG groepeert de traditionele merken febi, SWAG en Blueprint onder één sterk dak. Het resultaat is een uitgebreid en diepgaand gamma van meer dan 55000 verschillende producten die beantwoorden aan strenge normen inzake productiekwalitiet en montagebetrouwbaarheid.

De onafhankelijke bilstein group is als familiebedrijf specialist en wereldleider in de onderdelenaftermarket. Bilstein group staat voor productkwaliteit, betrouwbare leveringen, service-innovaties en beslissende impulsen in de wereldmarkt.

Meer informatie vindt u op www.bilsteingroup.com
Andere websites: www.febi.com en www.febi-truck.parts.com