HELLA

HELLA is een wereldwijd vertegenwoordigd, beursgenoteerd familiebedrijf met een meer dan 100 jaar oude geschiedenis. Wij ontwikkelen en produceren componenten en systemen op het gebied van lichttechnologie en elektronica voor de automobielindustrie. Daarnaast zijn wij één van de grootste leveranciers van auto-onderdelen en accessoires voor de Aftermarket in Europa.

Met een omzet van ca. 7 miljard euro staat HELLA in de top 40 van wereldwijde toeleveranciers van de auto-industrie en behoort het tot de 100 grootste Duitse industriële ondernemingen. Wereldwijd heeft HELLA ca. 39.000 medewerkers, waarvan er bijna 7.000 werkzaam zijn in het segment onderzoek en ontwikkeling. Dit alles zijn goede voorwaarden om ook in de toekomst positieve cijfers te kunnen realiseren.

HELLA zal prominent aanwezig zijn tijdens het Event met de HELLA showtruck. Als productinnovatie worden op het Event onder meer de nieuwe verstralers Luminator LED en Rallye 3003 LED gepresenteerd. Beide lampen hebben een verwisselbaar led-inbouwdeel die uitermate geschikt zijn voor het upgraden van de bestaande Luminator Halogeen en Rallye 3003 Halogeen naar led.

Ook nieuw is de design zwaailamp K-LED Rebelution. Voor deze zwaailamp heeft HELLA de EdgeLight technologie aangepast en een zwaailamp gecreëerd die wat betreft technologie en design een echte innovatie is op het gebied van waarschuwingsverlichting. Er kan gekozen worden voor een flitsende of roterende verlichtingsfunctie.

https://www.hella.com/truck/nl/index.html

Check hier wat Hella gaat presenteren tijdens het Event: https://hella-lightstyle.com/nl/