Jost

JOST is ’s werelds toonaangevende fabrikant van voertuig-verbindingssystemen, modules en componenten voor vrachtwagens, aanhangwagens en opleggers.

Het dakmerk JOST omvat vier productmerken: onder het merk JOST worden koppelschotels, telescopische trailersteunen en componenten voor trailers, kogeldraaikransen, koppelpennen en containertechniek aangeboden. Ook de trailerassen van de DCA Family zijn onderdeel van het merk JOST.

Onder de traditionele merknaam ROCKINGER produceert het bedrijf aanhangwagenkoppelingen, trekogen en driehoeks dissels voor zowel de bedrijfswagen- als landbouwindustrie.

TRIDEC is de toonaangevende leverancier van stuursystemen en as ophangingen.

Edbro is de specialist op het gebied van hydraulische voertuigsystemen. Het assortiment omvat fronthef- en onderbouwcylinders voor vrachtwagens en aanhangwagens, evenals klant specifieke hydraulieksets.

JOST is de unieke en wereldwijde leverancier van deze producten en diensten. Het bedrijf is met distributie, productie en ontwikkeling op alle werelddelen actief. Met verkoop- en productiefaciliteiten in 18 landen is het bedrijf de voorkeurspartner voor de vrachtwagen- en trailerindustrie. JOST heeft wereldwijd meer dan 2.700 medewerkers in dienst. Het aandeel van het bedrijf staat genoteerd op de Frankfurt Stock Exchange sinds 20 juli 2017. Kijk op www.jost-world.com voor meer informatie.