De locatie

Het Bulthuis Transport Event vindt plaats bij De Fabrique in Utrecht. Op dit voormalig fabrieksterrein staat beleving voorop: in elke ruimte zijn de karakteristieke kenmerken bewaard gebleven. Daardoor is elke ruimte uniek, stoer en industrieel.

Zo schijnt in loods 7 schijnt het daglicht door hoge ramen die een echt fabrieksgevoel oproepen. Ook de andere ruimtes die ingezet worden, herinneren aan de kalvermelkproductie die hier vroeger plaatsvond. Originele silo’s, machinale overblijfselen en sfeervol industrial vintage meubilair maken de Kalvermelkfabriek tot een sprekende locatie voor het Bulthuis Event.

Goed bereikbaar

In Utrecht – gelegen tussen spoor, kanaal en snelweg – ligt DeFabrique. Door dit unieke plekje midden in Nederland, op een steenworp van Schiphol, zijn we uitstekend bereikbaar voor gasten uit alle windstreken.

ADRES

DeFabrique Evenementenlocatie
Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht

Parkeren

Kom je met de auto? Parkeer dan op één van de 700 gratis parkeerplaatsen. Onze professionele parkeerbegeleiding ontvangt en placeert u, zodat parkeren soepel verloopt en u onbezorgd aan de dag kunt beginnen.

OV

Op station Maarssen stoppen treinen uit Amsterdam en Utrecht. Stap uit aan de kanaalzijde van het station. Je bereikt DeFabrique in 15 minuten.