Locatie

DeFabrique is unique

Het Bulthuis Transport Event vindt plaats bij De Fabrique in Utrecht. Op dit voormalig fabrieksterrein van een mengvoerbedrijf staat beleving voorop: in elke ruimte zijn de karakteristieke kenmerken bewaard gebleven. Daardoor is elke ruimte uniek, stoer en industrieel.

Nieuw: de Copraloods

Nieuw in 2020 is dat we een extra grote ruimte hebben: de prachtige Copraloods. Deze loods diende vroeger opslag voor kokosnoten die door aanmerende schepen werden gelost.

Hier houden we “silent disco” workshops rondom een pompstation en in een trailer. Verder zijn er hands-on demonstraties aan een trucks en trailers.

Loods 8

Loods 8 is een voormalig distributiecentrum met een prachtig boogdak. Hier vindt u o.a. de Bulthuis Truck voor een meet and greet en ook de bar om met uw leverancier in gesprek te treden.

Silo 36

Silo 36 is een unieke ruimte waar acht piramidevormige silo’s herinneren aan de oude mengvoederfabriek. Hier vindt u diverse stands.

Creatieve catering

Het creatieve keukenteam van De Fabrique bedenkt steeds weer nieuwe manieren om eten en drinken op een creatieve, industriële manier te presenteren. Altijd van topkwaliteit!