Nissens

Nissens is een Deense fabrikant en is in 1921 opgericht. Inmiddels is Nissens is één van Europa’s grootste fabrikanten van radiateuren, kachelradiateuren, condensors,  AC compressors, intercoolers, expansietanken, fan-clutches, aircodelen etc. voor zowel personenwagens als de complete truck range.

Om dit assortiment up-to-date te houden worden jaarlijks ruim 500 nieuwe referenties gelanceerd. Succesvolle concepten zoals First-Fit (alle montage materiaal wordt meegeleverd) en Multi-Fit (toepasbaar voor meerdere modellen) zijn door Nissens speciaal voor de aftermarket ontwikkeld. Ook een groot succes zijn de condensors met beschermende poedercoating voor een langere levensduur.

Bijna 100 jaar ervaring staat borg voor een hoog kwaliteitsniveau. Alle producten worden geproduceerd volgens ISO9001 / TS16949 en zijn 100% OEM matching.

De Nissens systemen hebben goede diensten bewezen in bekende races, zoals Le Mans, Indy 500, Daytona en FIA European Truck Racing.

Bulthuis levert meer dan 400 Nissens onderdelen voor motorkoeling & klimaatsysteem.

www.nissens.com

Nissens lanceert de ‘spoel’ app voor airco.

De app is een visuele gids die monteurs helpt om elk op de markt verkrijgbaar aircosysteem te spoelen. Zonder dat er extra betaald hoeft te worden of een lidmaatschap is vereist. De app beschrijft het spoelproces met een eenvoudig te volgen en visuele stap-voor-stap handleiding. Download de app hier: 

Workshop: klimaatbeheersing

Reserveer alvast je plek!