Osram

OSRAM

Licht is meer dan alleen licht: licht zorgt voor veiligheid en zichtbaarheid. Op volle snelheid. Elke rit. Wat er ook gebeurt.

OSRAM is uw partner als het gaat om lampen met uitstekende prestaties, esthetische verlichting of duurzaamheid – of het nu gaat om vrachtwagen-, auto-, motor- of scooterverlichting.

200 beste redenen voor OSRAM – de nummer 1 wereldwijd

Gemiddeld zijn er ongeveer 200 lampen in elke auto gemonteerd – dat is 200 keer topkwaliteit van OSRAM, de wereldleider in verlichtingsoplossingen op en in uw voertuig. OSRAM is een leider in innovatie en technologie en verkoopt het hoogste volume lampen in de snelgroeiende OEM-markt voor auto’s en vrachtwagens, evenals in de snel groeiende markt voor vervangingslampen.

Twee schijnen beter dan één: vervang lampen altijd in paren

Banden, remmen, schokdempers of ruitenwissers: ervaren bestuurders weten dat belangrijke delen van de auto altijd in paren moeten worden vervangen. Dit geldt ook voor lampen. 

Indien alleen de defecte lamp wordt vervangen dan kan dat leiden tot een ongebalanceerde schijnwerperstraal en dus een potentieel veiligheidsrisico.

Voor de bestuurder is de weg niet goed verlicht en voor tegenliggers is de auto of vrachtwagen moeilijker te zien bovendien kan de auto of vrachtwagen ook verward worden met een motorfiets.

Zodra één lamp kapot is, dan duurt het meestal niet lang tot de tweede ook kapot gaat. Wisselen in paren vermindert het risico dat de andere lamp kapot gaat tijdens het rijden. Bovendien bespaar je tijd omdat je niet twee keer naar de garage of winkel hoeft te gaan. Meer info vind je op: 

www.osram.nl

Hoeveel kunt u besparen met TRUCKSTAR PRO verlichting?

» Naar de Calculator