Philips

Philips – Veiligheid die je kunt zien!

De geavanceerde Philips lichtmoduletechnologie is al meer dan 100 jaar toonaangevend op het gebied van auto/truck-verlichting voor de auto-industrie en de aftermarket. Naast technische innovatie bieden de Philips auto/truck-verlichting bij verhoogde veiligheid en meer rijcomfort, waar vele consumenten, garages en grote autofabrikanten gebruik van maken. Philips verlichtingsproducten zijn ontworpen om efficiënt en duurzaam te werken, voortdurend het zicht en de veiligheid te verbeteren en de productiviteit in de werkplaats te vergroten. 

Tijdens het Bulthuis Transport Event kunt u op de Philips stand met eigen ogen de belangen van goede verlichting ervaren en zien. De verschillende type lampen worden getoond, zoals Masterduty en Masterlife. Ook wordt uitgebreid toegelicht wat uw voordelen en besparingen zijn bij gebruik van Masterlife lampen. Ook geïnteresseerd in besparing? U bent van harte welkom op de Philips stand om dit te bespreken.

Ontdek ook het brede assortiment LED-inspectielampen op de Philips stand. De professionele Philips LED-inspectielampen zijn ontworpen om zelfs de kleinste details met maximale precisie te verlichten. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw werk. Zelfs in extreme situaties waarin uw vaardigheden op de proef worden gesteld, kunt u er zeker van zijn dat u over de juiste verlichting-tools beschikt om de klus te klaren. Veel garages en werkplaatsen waarderen de nieuwe reeks Philips LED-inspectielampen vanwege hun uitstekende (dimbare) lichtopbrengst, lange levensduur van de accu en de robuustheid. Hoogwaardige verlichting maakt echt een verschil. Dat is veiligheid die je kunt zien!

Bekijk hier voor meer info: Philips Vrachtwagenverlichting

Video afspelen