Valx

In 2010 kwam het Nederlandse merk VALX op de Europese trailerassen markt. In het ontwerp van de assen is gebruikt gemaakt van bewezen concepten en premium component. Hierdoor bieden de VALX assen een langdurige toegevoegde waarde voor trailerbouwers en eind gebruikers. De VALX assen zijn ontworpen, geassembleerd en getest in Europa op uitstekende duurzaamheid, betrouwbaarheid en veiligheid op lange termijn.

Vanaf het moment van de introductie op de markt in 2010, is VALX gestaagd door gegroeid en worden de assen tot ver buiten Europa geleverd.

Sinds november 2014 is VALX onderdeel van FUWA Group, met de capaciteit van ’s werelds grootste asproducent groeide ook het VALX productassortiment. Voorbeelden hiervan zijn de 13 tons trommelremas, de e-Leg en de mechanische steunpoot. SIMPLICITY, RELIABILITY, SUSTAINABILITY and AGILITY. Dat zijn de vier kernwaarden die het DNA van VALX vormen en in alle producten en diensten terugkomen gedurende de gehele levenscyclus.

Door deze vier kernwaarden in oogschouw te nemen streeft VALX naar het leveren van producten met de laagste Total Cost of Ownership en het leiderschap in elektrificatie van trailerassen en aanverwanten. Al sinds de oprichting van VALX is The FUWA Group de hoofdleverancier voor haar gehele productreeks. Met haar 10 fabrieken en 2 containerhavens ligt de focus op ontwikkeling, productie en verkoop van chassis componenten voor on-road voertuigen.

Met meer dan 8000 deskundige en ervaren werknemers en meer dan 600 engineers, heeft FUWA zich ontwikkeld in de richting van modernisering, grote schaal productie en specialisatie. “State of art” uitrustingen en strikte kwaliteitscontrolesystemen garanderen dat de producten kunnen meten met diverse technische standaarden en vraag vanuit de hele wereld. FUWA’s getalenteerde creatie van de “one-piece beam with heat formed spindles” heeft het traditionele proces doorbroken.

Dit nieuwe design bevat onvergelijkbare voordelen in anti-deforming, anti-fatigue en anti-bending uitmuntende bijdrage heeft geleverd aan trailerbouwers en de transport industrie.

Tijdens het BULTHUIS Transport Event lichten wij het gehele verhaal toe en staan wij tot uw beschikking voor alle vragen.