VIBA

Betrouwbare, structurele verbindingen die niet rammelen en die goed bestand zijn tegen trillingen, daar draait het om in de transportindustrie. Veel traditionele (blind)klinkoplossingen worden ook nu nog volop toegepast, maar de tendens om steeds lichter te construeren brengt ook nieuwe verbindingsoplossingen met zich mee. Wij weten daar alles van, omdat we nauw samenwerken met fabrikanten die vooroplopen op het gebied van verbindingstechniek.

Voor de traditionele blindklinkbevestigers bestaan veel oplossingen die goedgekeurd zijn voor gebruik in de automobielindustrie. Ook zijn er moderne structurele tweecomponentenlijmen die, indien vereist, brandvertragend zijn. Sterke VHB-tapes maken uw productie vaak sneller, met een mooi egaal oppervlak als eindresultaat.

Voor serieproductie praten we ook graag met u over het geautomatiseerd aanbrengen van bevestigers – ook met procescontrole!

Of u nu bedrijfswagens inricht, een treininterieur produceert of een bus bouwt, wij staan graag voor u klaar om samen met u tot de juiste verbindingsoplossing te komen. Meer info vindt u op: www.viba.nl